Dokonując rezerwacji stolika przez tę stronę internetową, proszę pamiętać, że dopiero mail zwrotny z potwierdzeniem owej rezerwacji, który wysłany będzie na podaną skrzynkę odbiorczą jest gwarancją otrzymania stolika.
Rezerwacja jest możliwa, jednak w celu dokonania jej prosimy o bezpośredni kontakt drogą telefoniczną.
Rezerwacja jest możliwa, jednak w celu dokonania jej prosimy o bezpośredni kontakt drogą telefoniczną.
Wołowina Kobe stanęła na szczycie mięsnej hierarchii, od kiedy japoński port o tej samej nazwie otworzył się na handel zagraniczny w 1868 roku.
To unikatowe mięso otrzymujemy z Tajima-gyu, górskiej rasy krów, żyjącej wolno, od zawsze z dostępem do naturalnego pokarmu oraz bogatej w minerały wody. Odzwierciedlenie tego znajdziecie w jakości mięsa.
Wyróżnia ją wyjątkowa marmurkowatość – tłuszcz pomiędzy mięśniami, topniejący w niskich temperaturach, który sprawia że mięso rozpływa się w ustach.
Taka struktura to również zdrowie – bogactwo kwasów Omega 3 i Omega 6. Wołowina Kobe to towar trudno dostępny. Jeżeli masz pytanie dotyczące tego unikalnego mięsa lub jego dostępności – chętnie Ci pomożemy.